Telefon
WhatsApp
AK Partiden 23 Nisan Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


Özyurt mesajında: "23 Nisan 1920, milletimizin ve ülkemizin kaderinin yeniden yazılmaya başlandığı bir tarihtir. Kurulduğu andan bugüne kadar geçen 104 yıllık süre içerisinde; Cumhuriyetimizin, devletimizin, demokrasimizin ve geleceğimizin en büyük teminatı olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bugünü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir.

Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir. Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir.

İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan’ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diler; Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!