Telefon
WhatsApp
AK Partiden, Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Başkan Özyurt mesajında: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizleri sağlık ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturduğu için Rabbime hamd ediyorum. Semaya açılan ellerimizin, kılınan teravihlerimizin, okunan hatimlerimizin ve tuttuğumuz oruçlarımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek ayda, yardımlaşma ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın en güzel örneklerini hep beraber yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

Bayram vesilesiyle, annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız yanında; yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, bayram sevincini yaşarken; hastaları, muhtaçları, yaşlıları da ziyaret etmeyi unutmayalım.
Bu duygu ve düşüncelerle Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Ramazan Bayramı’nın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!