Telefon
WhatsApp
ÇAKIR “31 MART’TA BU MİLLET SİZDEN HESAP SORACAK”

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Seçim çalışmalarına yoğun programları ile devam ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlere destek isteyen Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Kavakyolu Hamidiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kavakyolu Mahallesinde Yoğun bir ilgiyle karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Erzincan bugünkü yönetimi ve yönetilme şeklini hak etmiyor.

 Sizler dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarın hak ettiğiniz yönetim anlayışına İnşallah bu seçimle birlikte yeniden ulaşacak yeniden kavuşacaksınız inşallah. Kavakyolu yıllardan beri kendi seçtiği belediye başkanları ile attığı adımlarla ortaya koyulan yönetim şekli ile zaten Erzincan’ın birçok mahallesi gibi gelişen halkının kendi ihtiyaçlarının bir belde olmaktan öte Erzincan’ın mahalleleri gibi standartlarda yaşayan bir beldemizdi. Burada emek sarf eden herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

“YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL”

Gelin görün ki 2019'da hiç kimseye sorulmadan alınan kararla maalesef kavakyolu ve diğer beldeler karar sonrasında merkezin birer mahallesi oldular. Erzincan Belediyesi’ne bağlandıklarında her şeyin geçmişten daha güzel olacağını bilmez, standardının artacağını beklerken maalesef geçtiğimiz 5 yıl içerisinde beldemiz ilerlemeyi bırakın geldiği noktadan birçok hizmette geriye düşmüştür. Bunun sebebinin sadece ve sadece Erzincan Belediyesi'nin yönetim anlayışından ve sizlere bakış açısından kaynaklandığını ben de sizler de biliyorsunuz o yüzden diyorum ki 31 Mart'ta sadece Belediye başkanlığı değil kavak yolunun yeniden eski günlerine döneceği onu sağlayacak yönetim anlayışını da hep birlikte sandıktan çıkartacağız inşallah.

Ne zaman ki sizin sesinize soluğunuza hislerinizin duygularınızı iradenizi tercüman olmak için son gün bizler bağımsız adayı olarak sahneye çıktı onlar da yollara düştü. Geçmişlerini silgiyle silmeye başladılar sosyal medyada geçmişte yaptıklarını seçimi kazanmak için sizlere kullandıkları ifadeleri verdikleri sözleri konuşmalarını ve videolarını silerek işe başladılar.

“BİRİLERİNİN KANATLARI ALTINA SIĞINMA”

Mazileri onlara yeniden seçilmeleri kazanmaya yetmeyecekti bizler burada geçmişten belli 2004'ten 2019'a kadar yaptığımız çalışmalarla birçok hizmeti Erzincan’la ve kavakyoluyla buluştururken maalesef onlar bugün burada çakılı bir çivilerinin olmamasından dolayı arkalarına birilerini alma ihtiyacı hissetti ve birilerinin kanalarının altına girdiler. Ya olduğun gibi görüneceksin ya da göründüğün gibi olacaksın.

Biz birilerinin kanatlarının altına sığınarak seçime gitmiyoruz biz 10 yıl önce birlikte yol yürüdüğümüz gönülden gönlüne köprüler kurduğumuz Aziz hemşirelerimizle Erzincan halkıyla birlikte omuz omuza kol kola seçime gidiyoruz. diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!