10 Bin 259 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında 10 bin 259 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında 10 bin 259 paket kaçak sigara ele geçirildi.
_x000D_ _x000D_
_x000D_ Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 26.05.2015 günü saat 08.10 sıralarında Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde durdurulan ve sürücülüğünü Ü.Ç. (21) isimli şahsın yaptığı 34... plakalı araçta yapılan aramada, araç kasasında bulunan hava kompresörlerinin tankları içerisine gizlenmiş vaziyette değişik markalarda toplam 10 bin 259 paket kaçak sigara ele geçirildi.
_x000D_ Edinilen bilgiye göre ele geçirilen sigaraların piyasa değeri yaklaşık 61 bin TL ve önlenen vergi kaybı ise 50 bin TL olduğu öğrenildi.
_x000D_ Konu ile ilgili olarak Ü.Ç. isimli şahıs hakkında " 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet " suçundan yasal işlem başlatıldı.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor