23’üncüsü Düzenlenen Kemah Sultan Melik Kültür ve Spor Şenlikleri Başladı
Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Kemah Sultan Melik Kültür ve Spor Şenlikleri düzenlenen açılış töreni ile başladı.
Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Kemah Sultan Melik Kültür ve Spor Şenlikleri düzenlenen açılış töreni ile başladı. Kemah ilçe merkezinde Gülabibey Camii önünde düzenlenen açılış törenine Vali Mehmet Makas, Eşi Hanımefendi Elif Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Arslan, Kemahlılar Dernek Başkanı Fahrettin Arslan, Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası Başkanı Sedat Menküç, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri ve çok sayıda dernek başkanı ile vatandaş katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende konuşma yapan Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası Başkanı Sedat Menküç, Kemahlılar Dernek Başkanı Fahrettin Arslan, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Arslan, Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, şenliklerin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Törende son olarak konuşan Vali Mehmet Makas, düzenlenen festivallerin, şenliklerin, gurbet ile sılayı bir araya getirdiğini ve kaynaşmaya vesile olduğunu belirtti. Kemah denildiğinde, Sancak şehri denildiğinde birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiğini vurgulayan Sayın Valimiz, 23’üncü Kemah Sultan Melik Kültür ve Spor Şenlikleri’nin ve 44’üncü Geleneksel Kemah Köyleri Dostluk Turnuvasının hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenleri tebrik etti.
Üç gün sürecek olan şenlikler kapsamında; ilk gün ilçe meydanındaki açılış programının ardından soğuk sular mesire alanında piknik tadında yemek ikramları yapıldı. Ardından yarı final maçları izlendi. İkinci gün ise; rafting, konser, çocuklar için sürpriz hediyeler ve ses yarışmaları yapılacak. Şenliklerin son gününde ise; saat 15:00’da oynanacak olan final maçının ardından düzenlenecek olan ödül töreni ile şenlikler sona erecek.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor