3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYU Engelli Öğrenci Birimi, EBYU Kayak Kulübü, EBYU Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYU Engelli Öğrenci Birimi, EBYU Kayak Kulübü, EBYU Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.
Üniversite Yalnızbağ Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Üniversite engelli öğrencileri ve Milli Eğitime bağlı özel eğitim okullarından katılan öğrenciler spor tırmanış, futbol, voleybol ve bocce gibi spor faaliyetleri yaptı.
Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Necibe Şen nezaretinde kulüp öğrencileri tarafından gerçekleşen programda Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt da Dünya Engelliler Günü konuşması yaparak engelin gönülde olmaması temennisinde bulundu.
Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Mergül Çolak, Öğretim Üyeleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli katılım sağladı.
Benzer Haberler
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı