xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
954 Polis Memuru, Yemin Ederek Türk Milletine Hizmet Etmeye Başladı

Erzincan Polis Meslek_x000D_ Eğitim Merkezinden mezun olan 954 polis memuru, yemin ederek Türk Milletine_x000D_ hizmet etmeye başladı. Gurur ve heyecanın yaşandığı mezuniyet töreninde, 954_x000D_ polis memuru, heyecanlarını aileleri ile birlikte yaşarken, mezun olmanın_x000D_ mutluluğunu keplerini havaya atarak yaşadı.

_x000D_ _x000D_

         Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 14’ncü dönem_x000D_ mezuniyet törenine Vali Vekili Ahmet Türköz, Belediye Başkanı Cemalettin_x000D_ Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü_x000D_ Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Polis Meslek Eğitim Merkezi_x000D_ Müdürü Ercan Dağdeviren, polisler ve mezun olan polis aileleri katıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 14’ncü dönem_x000D_ mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ercan_x000D_ Dağdeviren; “14. Dönem Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezinden mezun olarak bu_x000D_ kutsal vatana hizmet edecek, bayrağımızı vatanın dört bir yanında şerefle_x000D_ dalgalandıracak, 954 polis memurumuzun yemin töreninin haklı gururunu hep_x000D_ beraber yaşıyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin bekası_x000D_ uğrunda bugüne kadar şehadete yürümüş şehit ve gazilerimize şükranlarımız arz_x000D_ eder önlerinde saygı ile eğilirim. Bu vatan uğruna şehit olmuş, gazi olmuş_x000D_ şereflerin ve mertebelerin en yücesine ulaşmış kardeşlerim dün olduğu gibi_x000D_ bugün de Türkiye Cumhuriyetinin varlığına ve bekasına, birliğine, geleceğine_x000D_ kast eden küresel güçler ve onların içerde ki ihanet şebekeleri bilsinler ki bu_x000D_ mücadelede sizler gibi gerektiğinde canımızı vermekten asla çekinmeyeceğiz._x000D_ Onları emellerine asla ulaştırmayacağız” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Erzincan Vali Vekili_x000D_ Ahmet Türköz; “Toplumların bir araya gelmesiyle devletler oluşur, devletlerin temel_x000D_ kurulma amacı da güvenliktir. Modern devletin ve demokratik ilkelerin gelişmesi_x000D_ ile birlikte iş güvenlikleri ciddi bir önem kazandı. Bugün polis teşkilatımız_x000D_ Osmanlı devletinden 150 yıl önceden kurulmuş ve bugüne kadar gelmiştir. 954_x000D_ genç arkadaşımız da polis teşkilatımıza güç katacaklardır. Bundan eminim._x000D_ Kendilerini ne kadar iyi yetiştirmiş bireyler olduklarını gördüm. Ancak burada_x000D_ almış oldukları eğitim ile bu gelişmişliklerinin üzerine pek çok meziyetler_x000D_ eklediler. Devlet adına üniforma giyip silah kuşanma hakkını kazandılar._x000D_ Üniforma giymek onlar açısından çok güzel bir duygu ama bunun sorumluluğu da çok_x000D_ önemli ve çok büyüktür. Bu arkadaşlar üniformadan güç aldıkları kadar, o_x000D_ üniformaya da güç vermekle mesuldürler. Devlet adına güç kullanacaklar. Devlet_x000D_ adına silah kullanacaklar. Gerektiğinde can verecekler. Dolayısıyla bu_x000D_ üniformayı şerefleriyle son nefeslerine kadar hak edeceklerdir” dedi.

Yapılan_x000D_ konuşmaların ardından dönem birincisi Sefa Burak Kaya Aydın tarafından yaş_x000D_ kütüğüne plaket çakıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 14’ncü dönem_x000D_ mezuniyet töreninde ilk on dereceye giren öğrencilere protokol mensupları_x000D_ tarafından hediyeler verildi. Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 14’ncü_x000D_ dönem mezuniyet töreni mezun olan 954 öğrencinin kep atmasıyla son buldu. 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!