Afrin İçin Kan Bağış Kampanyası
Afrin İçin Kan Bağış Kampanyası
Türk Kızılay'ı Erzincan kan_x000D_ merkezince, Afrin için kan bağış kampanyası başlatıldı.
_x000D_ _x000D_Türk Kızılay’ı Erzincan Kan Bağış_x000D_ merkezince Afrin operasyonunda ihtiyaç anında sıkıntı yaşanmaması için kan_x000D_ bağış kampanyası başlatıldı.
_x000D_ _x000D_Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'deki_x000D_ terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik “Zeytin_x000D_ Dalı Harekatı” adıyla başlatmış olduğu harekata Erzincan’da kan_x000D_ bağışı ile destek geldi. Türk Kızılay’ı Erzincan Kan Bağış Merkezi tarafından_x000D_ başlatılan kan bağış kampanyası ile ihtiyaç olması halinde Afrin’e gönderilmek_x000D_ üzere kan bağışı alınıyor. Başlatılan kan bağış kampanyasına yoğun olarak_x000D_ destek veren vatandaşlar dualarımızla ve bağışladığımı kanlar ile Afrin_x000D_ harekatın da yer alan askerlerimizin yanındayız dediler.
_x000D_ _x000D_Kan bağışında bulunan Sami Demir: “Askerlerimiz_x000D_ için, Afrin için geldik buraya. İmkan olsa da biz de o cepheye gidebilsek._x000D_ Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler de her şeyimizle_x000D_ arkalarındayız, yanlarındayız. Devletimizin, askeriyemizin yanındayız” dedi.
_x000D_ _x000D_Bir diğer bağışçı Kadir Akar: “En başta milletimizin_x000D_ duyarlı olmasını temenni ediyorum. Askerlerimiz _x000D_ buradan dua gönderiyoruz. Allah yardımcıları olsun. İnşallah ihtiyaç_x000D_ olmaz ama ihtiyaç olduğunda da mutlaka halkımızın duyarlı olarak yardımcı_x000D_ olmasını temenni ediyoruz. Ben asker kökenli bir vatandaşım. Emekliyim. Şuan da_x000D_ götürsünler yine giderim” dedi
_x000D_ _x000D_Kan bağışçısı Ramazan Koyun: “Afrin için kanımızı_x000D_ bağışlamak istiyoruz. Buda vatandaşlık görevimizdir” diye konuştu.
_x000D_ _x000D_Kampanya hakkında bilgi veren Kızılay Kan Bağış_x000D_ Merkezi Müdürü Dr. Mesut İlter: “Afrin’de yürütülen bir askeri operasyonumuz_x000D_ var. Mehmetçiklerimiz sınırda canları ile bu vatana hizmet ederken, bizler de_x000D_ içerde oturup dua etmenin dışında Kızılay olarak bir kampanya başlattık._x000D_ Afrin’e ve kış şartları nedeniyle azalan kan stoklarımızı tamamlamak adına tüm_x000D_ halkımızı bu hafta içi kan bağış merkezimize kan bağışı için bekliyoruz. Bu kan_x000D_ desteği çok çok önemli. İnşallah sınırdan şehit haberleri gelmez ama en azından_x000D_ yaralı olan askerlerimiz için mutlaka kan ihtiyacı olacaktır. Bizim de bu_x000D_ ihtiyacı karşılarken ülkemizin sıkıntı çekmemesi, birlik ve beraberliğini bu_x000D_ alanda da göstermesi gerekiyor. Halkımızın bu günlerde oldukça duyarlı olduğunu_x000D_ biliyoruz. Askerlerimize ihtiyaç olmasın. Olunca da biz buradayız demek için_x000D_ Erzincan Kan Bağış Merkezi olarak halkımızın hizmetindeyiz” dedi.
Kızılay_x000D_ Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata, ise kampanya hakkında yaptığı açıklamada:_x000D_ “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyinde_x000D_ Afrin bölgesinde bir operasyon gerçekleştirmektedir. Her zaman devletimizin,_x000D_ milletimizin yanında yer alan Türk Kızılay’ı bugün de cephe arkasında_x000D_ askerlerimizin yardımına koşmaktadır. Bugün itibariyle Erzincan Kızılay Kan_x000D_ Bağış Merkezi olarak askerlerimize, Mehmetçiğe ve orada yaralı vatandaşlara bir_x000D_ nebze faydamız olması münasebetiyle bir kan kampanyasını başlatmış_x000D_ bulunmaktayız. Bu kan kampanyasında Erzincanlılar olarak her zaman milli ve_x000D_ manevi günlerde hiçbir zaman devletimizi yalnız bırakmayan hemşerilerimizin bu_x000D_ konuda da hassasiyet göstereceğine eminiz. Kan merkezimin mesai saatleri_x000D_ içerisinde hafta içi her gün hizmet vermektedir. Buraya gelerek kan vererek bu_x000D_ kampanyaya fayda sağlayacaklarına eminim” diye konuştu.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci