xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Ahmediye Geçidinde Kar, Tipi Ve Yoğun Sis Etkili Oldu

Erzincan merkezde aralıklı yağmur yağışı görülürken yüksek kesimlerde kar yağışı sebebiyle sürücüler zor anlar yaşamaya başladı.

Erzincan - Gümüşhane kara yolu üzerinde bulunan 2120 rakımlı Ahmediye Geçidinde kar, tipi ve yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü güzergâhta sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Kara yolunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıklı sürdürüyor.

Kar yağışı, Erzincan - Sivas kara yolu Sakaltutan ve Kızıldağ Geçitlerinde de etkili oldu. Ağır tonajlı araçlar bu güzergahlarda ilerlemekte güçlük çekti.

Karayolu çalışanları hazırlıklarının tam olduğunu söyleyerek karla mücadele çalışmalarımız başladı. Kazasız bir sezon olur inşallah. Burada iki ekip halinde çalışıyoruz. İki rampa olduğu için Ahmediye geçidinde ekip ikiye bölünüyor. 3 greyder, 6 kamyon, 2 kepçe ile karla mücadele, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıyoruz dediler.

Sürücü: “Durum iyi değil. Gördüğünüz yol buz olmuş. Üstüne kar yağıyor. Kış şartları zor. Diyarbakır’dan Trabzon’a gidiyorum” dedi

Karayolu Çalışanı Erdem Aydın: “Bizim görevimiz kış programı başladı. Karla mücadele. İnşallah kazasız belasız bir sezon olur. İnsanların, çalışanlarımızın kaza yapmadığı bir sezon olur. Ekipmanlarımız tamam. Her şeyimiz tamam sıkıntısız bir vaziyette çalışıyoruz. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız. / Karla mücadele, tuzlama çalışması yapıyoruz. Henüz kar yeni başladığı için diğer çalışmalar banket temizleme, yığılan karları savurma falan hepsini yaparız. Bu sene kar çok yağacağa benziyor. Kış çetin geçeceğe benziyor. Yağsın inşallah yağarda zaten. Ekipmanlarımızda sıkıntı olmadığı sürece burada sıkıntı olmaz inşallah. / Burada iki ekip halinde çalışıyoruz. İki rampa olduğu için Ahmediye geçidinde ekip ikiye bölünüyor. 3 greyder, 6 kamyon, 2 kepçe ile karla mücadele, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!