xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Ailelerin ve eğitimcilerin ufak yaşlarda sunulan dil eğitimiyle alakalı önemli kaygıları nelerden oluşmaktadır? Öncelikle bu sorunun yanıtını almak gerekir. Yabancı dil eğitimiyle alakalı araştırma başlatan ve sürdüren uzman kişiler, araştırmaları sırasında pek çok eğitimci ve anne-baba ile konuşarak onlar için de yanıtları belirsiz olan soruların tespit edilmesini sağlamışlardır. Bu faaliyetlerin neticesinde iki ana soruya odaklandıkları da görülmüştür. Bu soruları da açığa kavuşturmak gerekir. İlk soru ise, ana dilinin haricinde farklı bir dil öğrenmek ufak yaşlarda olan çocukların dil gelişimlerine zarar veriyor mu, şeklinde bir sorudan ibarettir. Bu soruya uzman kişiler kesinlikle red cevabını vermektedir. Hatta araştırmacı kişilerin bu sorunun tam aksi bir yanıtı meydana getirdiğini ifade etmektedir. Erzincan İngilizce kursu kapsamında yer alan seçenekler bu doğrultuda değerlendirilerek ideal neticeler elde edebilir. Ufak yaşlarda olan yani 2 ila 6 yaş döneminde dil eğitimi sırasında beyin, iki ayrı dil eğitimini birbirinden ayırt etmemektedir. Aynı şekilde iki dilin gelişimlerini paralel olarak devam ettirmektedir. Bu sebepten dolayı çocukların yabancı dil eğitimi alması ana dilini öğrenmesi için bir engel teşkil etmemektedir. Tam aksine olumlu etkenleri aracılığıyla çocukların ana dilini daha hızlı bir şekilde öğrenmesine katkı sağlamaktadır.

Bir diğer ikinci soru ise; çocuklara ufak yaşlarda sunulan yabancı dil eğitimleri onların dil öğrenmeye karşı eğilimlerini azaltıyor mu, şeklinde bir sorudur. Bu sorunun da yanıtını almak mümkündür. Çocuklar, herkesin bildiği üzere dünyanın en meraklı canlılarıdır. Çocuklarda mevcut olan bu doğal merak duygusunu dil öğrenimi için elverişli bir hale getirmek, elbette ki anne-babaların ve eğitimcilerin elinde olan bir şeydir. Bu durum gerçekleştirilirken özen gösterilmesi gereken en önemli husus, çocuklara yabancı dil öğrenimi hususunda fazla yüklenmemektir. Fazla yüklenilmesi halinde çocuklar, yeni bir dil eğitimi almaktan vazgeçmekte ya da soğumaktadır. http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-kisa-sozler/ web adresi kapsamında yer alan bilgiler bu konuda sizlere fayda sağlayacak detaylar sunacaktır. Sizler de bu ayrıntıları değerlendirebilirsiniz. Yabancı dil eğitimi, her düzeyde ve her yaşta uygulanan ancak son derece ciddiye alınması gereken bir dönemdir. Ufak yaşlarda yabancı dil eğitimi, ülkemiz genelinde son dönemlerde büyük bir değer kazanmıştır. Dil eğitimi almak, çocuklarda belirli kritik süreçlerin olduğu artık bilimsel açıdan bir gerçek niteliği taşımaktadır. Bu kritik süreçlerde aile, çevre ve okulun gerekli işbirliği de son derece önemli ve değerlidir.

Okul öncesi dil eğitiminde İngilizcenin önemi son derece fazladır. Çocukların ufak yaşlarda yeni dil öğrenme becerileri, yetişkinlere kıyasla çok daha fazladır. Özellikle okul öncesi eğitim alanında ikinci dilin program içerisinde olması çocukların hem zihinsel hem de dil gelişimi açısından büyük oranda fayda sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü okul öncesi eğitim alanında İngilizce dili, apayrı bir konuma sahip durumdadır. Okullarda İngilizce eğitimi, çocuğun kendine özgü öğrenme ve gelişim özellikleri dikkate alınıp, onların yaş grupları doğrultusunda etkinlik ve oyunlar ile gerçekleştirilebiliyor. Bazı yöntemler esas alınıp yabancı dil eğitimi rahatlıkla sunulabiliyor. Aynı şekilde sizler de bu eğitimi kolaylıkla alabilir ve sonuçlandırabilirsiniz. Borsa İngilizce anlamı gibi ufak ve kolay sözcükleri pratik olarak çalışıp kelime haznenizi genişletebilirsiniz. Bu pratik çalışmalar son derece işinize yarayacaktır. Bu gibi yöntemlere göre dizayn edilen işitsel, görsel ve yaşayarak yaparak öğrenmeye bağlı aktivite ve oyunlarda yabancı dil iletişim olarak tercih edilmektedir. Soyut durumdaki kavramların yerine çocukların kendi yaşamından yola çıkılıp yabancı dili bir bütün hale kullanmak da mümkün olur.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!