Aksun, Basın Mensuplarıyla Buluştu
Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.
Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.
Özel bir kafede düzenlenen kahvaltı programında Başkan Aksun, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti ve MHP il başkanlarının yanı sıra parti yöneticileri katıldı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelindi.
Burada yaptığı açıklamasında Başkan Aksun şunları kaydetti: ‘31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Erzincan’ı daha güzel bir Erzincan yaşanılabilir bir Erzincan kılabilmek için yapmış olduğumuz mücadelenin ikinci dönemini taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz. Birliğin Gücüyle bu kadim şehrimiz için çok daha güzel çalışmaların altına hep birlikte imza atacağız. Ben bu vesileyle bütün basınımızın bu toplantıya teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum ’ dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Aksun gazetecilerin sorularını cevaplayarak karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.
Benzer Haberler
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı