Aras EDAŞ Genel Müdürü Akbaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Aras EDAŞ Genel Müdürü Akbaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Erzincan_x000D_ Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelerek Aras EDAŞ çalışmaları hakkında_x000D_ bilgiler vererek muhtarların görüşlerini aldı.
_x000D_ _x000D_Erzincan Aras EDAŞ İl Müdürlüğünde Erzincan_x000D_ Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç ve dernek üyeleri ile bir araya gelen_x000D_ Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş ve Aras ADEŞ Erzincan İl Koordinatörü_x000D_ Alaattin Ateşal, Erzincan Muhtarlar Derneği üyelerine Aras EDAŞ çalışmaları_x000D_ hakkında bilgiler verdiler. Erzincan Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya_x000D_ gelen Aras EDAŞ yetkilileri şirket çalışmaları hakkında bilgiler verdikten_x000D_ sonra muhtarların soru ve görüşlerini aldı. Düzenlenen bilgilendirme_x000D_ toplantısında ilk olarak bir sinevizyon gösterisi ile Aras EDAŞ çalışmaları_x000D_ anlatıldı.
Daha sonra bir açıklama yapan Aras EDAŞ Genel Müdürü_x000D_ Fikret Akbaş, “Biz Erzincan’a önem veriyoruz. Erzincan’a verdiğimiz önemin bir_x000D_ sebebi de Erzincanlı vatandaşlarımızın dürüstlüğü. Kayıp kaçak oranımızın en_x000D_ düşük olduğu illerden bir tanesidir. Tahsilat oranımızın en iyi olduğu illerden_x000D_ bir tanesidir. Bu vatandaşlarımızın duyarlılığı, sizlerin vatandaşlarımızla_x000D_ olan diyaloğunun, bir eseridir. Bu bizim çalışma arkadaşlarımızın da vatandaşlarla_x000D_ olan duyarlı, doğru iletişim kurarak çalışmasının eseridir. Biz bu anlamda_x000D_ Erzincan ilinde batı illerinde olan elektrik şebekesini oluşturma çabası_x000D_ içerisindeyiz. Bunun için her yıl artan yatırımlar yapıyoruz. Bu yıl için 30_x000D_ milyon TL bir yatırım planladık. Mevsim şartları itibariyle daha yükseğini_x000D_ yapmak isteriz ama bölgemizde mevsim kısa olduğu için şimdilik 30 milyon TL_x000D_ planladık. Önümüzde ki 3 yıl içinde ayrıca bir 100 milyon TL daha yatırımımız_x000D_ var. İnşallah bunları hayata geçireceğiz. Bunlar hayata geçtikten sonra da_x000D_ bölge insanı, bölge çalışanı, sanayicisi, turizmcisi, enerji yönüyle her türlü_x000D_ konfora sahip olacak. Bölgenin kalkınması da enerjiye bağlı. Bölgenin refahı da_x000D_ enerjiye bağlı. Biz bunun bilinci ile çalışıyoruz. Kesintisiz enerji, her türlü_x000D_ teknolojik imkanı uluslar arası standartlarda ne gerekiyorsa bunu yapma gayreti_x000D_ içerisindeyiz. Bunu peyderpey hayata geçirmeye çalışıyoruz. Önümüzde ki_x000D_ günlerde skada altyapısını ilk Erzincan’da başlatma gayreti içerisindeyiz._x000D_ Skada sistemi dediğimiz akıllı şebekelerin yönetilmesi, uzaktan izlenmesi ve_x000D_ takibi önemli bir çalışma. Kesintisiz enerjinin de önemli bir kaynağı. Bunu_x000D_ Erzincan’dan başlatacağız. Bununla ilgili arkadaşlarımız projelendirme_x000D_ çalışmalarına başladılar. Bizim için enerji alt yapısının kesintisin enerji_x000D_ kadar önemli olan iletişim. Geçmişte meşgul çalan veya ulaşılamayan telefonlar_x000D_ yerine bugün 24 saat ulaşabileceğiniz bir çözüm merkezi telefonu var. 7 gün 24_x000D_ saat ulaşabildiğiniz her türlü derdinize de çözüm bulan, adında özellikle çağrı_x000D_ merkezi değil çözüm merkezi diyiyoruz” dedi.
Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’ın konuşmasının_x000D_ ardından Erzincan Muhtarlar Derneği üyeleri, Aras EDAŞ hakkında görüş ve_x000D_ önerilerini dile getirdiler.
_x000D_ _x000D_Aras EDAŞ İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Aras_x000D_ EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş_x000D_ Kılıç ve dernek üyesi muhtarlar, Aras EDAŞ Erzincan İl Koordinatörü Allattin_x000D_ Ateşal, Aras EDAŞ Kurumsal İletişim, Kalite ve İK Koordinatörü Nilüfer Orkan_x000D_ Kılıç katıldı.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor