xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Başbaşlar'ın Acısı Halen Taze

30 yıl geçmesine rağmen, 33 masum vatandaşın acısı halen yüreklerde aynı sıcaklıkta duruyor.

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, bundan 30 yıl önce terör örgütü mensupları haince bir saldırı gerçekleştirerek 33 masum vatandaşı hunharca katletti. Bu katliamın üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen, 33 masum vatandaşın acısı halen yüreklerde aynı sıcaklıkta duruyor. Kemaliye, Erzincan ve tüm Türkiye bu hain saldırıyı kınıyor.

Tarihler 5 Temmuz 1993’ü gösterdiğinde, Başbağlar köyü yüzyıllarca unutulmayacak bir katliam yaşadı. Terör örgütü mensupları Başbağlar’da hunharca bir katliam gerçekleştirdi. 28 vatandaşın kurşuna dizildiği, 5 vatandaşın evlerde diri diri yakıldığı katliamın üzerinden 30 yıl geçti. Başbağlar’da katliamın izleri ortadan kalkarken, masum vatandaşların katledilmesinin acısı halen yürekleri yakıyor. Şehitler köyü ‘Başbağlar’da her yıl olduğu gibi teröre lanet yağıyor.


Erzincan'a 220 kilometre uzaklıktaki Başbağlar köyüne 5 Temmuz 1993 akşamı gelen PKK'lı teröristler, 33 sivil vatandaşı şehit etmiş, kadınları derede toplayıp, evleri yağmalayıp para, altın ve değerli eşyaları alarak tüm evleri ateşe vermişti. Olaydan sonra bölgede yapılan incelemede, yüzlerce boş kovan bulunmuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!