xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Bayram, 15 Temmuz Gecesi Yaşananları Anlattı

AK Parti Erzincan Milletvekili_x000D_ Av. Serkan Bayram; Türkiye’nin, 15 Temmuz 2016 tarihinde, saat 22 civarında_x000D_ başlayan ve ertesi gün öğle saatlerine kadar devam eden FETÖ terör örgütünün_x000D_ darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

_x000D_ _x000D_

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli_x000D_ sınıflardan ve rütbelerden, Fethullahçı Terör Örgütü üyesi bir grup askerin_x000D_ başlattığı bu darbe girişimi, sınırlı ama ellerindeki silahların gücü sebebiyle_x000D_ tehlikeli bir boyutta cereyan etmiştir” dedi.

_x000D_ _x000D_

Milletvekili Serkan Bayram, 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan darbe_x000D_ sürecinde yaşadıkları hakkında yaptığı açıklamada; “15 Temmuz 2016 yılı akşam_x000D_ saatlerinde basından aldığımız ilk haberlerle birlikte o sıralarda İstanbul’da_x000D_ bulunmamdan dolayı hemen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Tuzla’da bulunan_x000D_ evine gittim. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım darbe teşebbüsünün yaşandığı_x000D_ ilk saatlerde Tuzla’daki evinde NTV televizyonuna yaptığı ‘Bu bir kalkışmadır,_x000D_ buna izin vermeyeceğiz.’ Dediği telefon görüşmesi sırasında yanında bulundum._x000D_ Daha sonra Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte İstanbul’dan_x000D_ Ankara’ya hareket ettik. Hava yolunun güvenlik riski taşıması nedeniyle_x000D_ karayolunu tercih ettik. Yola çıkan ekiple birlikte Bolu’da karayollarının tesislerinde_x000D_ kalkışmayla alakalı durum değerlendirmesi yaptık. Yine güvenlik riski nedeniyle_x000D_ yol güzergahımızı değiştirerek kullanıma açılmamış olan Ilgaz tünelini tercih_x000D_ ettik. Tüneli geçtikten sonra jandarma kuvvetlerinin konvoyumuzda bulunan_x000D_ araçlara silahlı ateşi saldırısına maruz kaldık. Bir müddet Ilgaz_x000D_ kaymakamımızın evinde bulunarak yaşanan süreçle alakalı Sayın Başbakanımız_x000D_ durum değerlendirmesi yaptı. Daha sonra yola çıkarak Ankara’ya vardık.

_x000D_ _x000D_

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Milli iradenin tecelligahı olan Gazi_x000D_ Meclisimiz FETÖ terör örgütü tarafından savaş uçakları ve helikopterler_x000D_ tarafından ne yazık ki bombalanmıştır. Milletimiz darbe teşebbüsünün yaşandığı_x000D_ ilk dakikalardan itibaren devletine sahip çıkmış, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep_x000D_ Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatıyla meydanlara_x000D_ ve havalimanlarına akın etmiştir. Gece boyunca kahramanlık destanlarının_x000D_ yazıldığı 15 Temmuz sürecinde halkımız tankların önüne yatmış FETÖ terör_x000D_ örgütünün önünde kurşunlara kendilerini siper ederek devletine sahip çıkmış ve_x000D_ darbecilere gereken dersi vermiştir. Ülkemiz tarihinde ilk defa silahlı darbe_x000D_ teşebbüsü bizzat milletimiz tarafından engellenmiştir. Darbe süreci, Liderimiz_x000D_ Cumhurbaşkanımızın feraseti, Başbakanımızın dirayeti ve aziz milletimizin dik_x000D_ duruşuyla beraber, hain FETÖ terör örgütüne karşı, Devletine ve milletine sadık_x000D_ vatan sevdalısı silahlı kuvvetlerimizle engellenmiştir.

_x000D_ _x000D_

TBMM tarafından kurulan 15 Temmuz darbe girişimi araştırma_x000D_ komisyonumuz kurulmuş, komisyonda bizlere de görev verilmesiyle birlikte_x000D_ yapılan araştırmalarımız ve süreç ile alakalı davet ettiğimiz önemli isimlerin_x000D_ beyanları sonucu komisyonumuz görevini tamamlamış ve raporunu kamuoyuna_x000D_ paylaşmıştır. Başta FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen ve diğer firari örgüt_x000D_ mensupları gün gelecek Türk Yargısı önünde hesap verecekler ve gereken cezayı_x000D_ alacaklardır.

_x000D_ _x000D_

15 Temmuz sürecinde ne yazık ki 250 vatandaşımız şehit, 2 bin 193_x000D_ vatandaşımız da gazi olmuştur. Milletimiz Türkiye’nin bağımsızlığına sahip_x000D_ çıkmıştır. Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Erzincan’ımızda da aziz_x000D_ hemşerilerim devletine sahip çıkmış ve olayın ilk yaşandığı andan itibaren_x000D_ Dörtyol Cumhuriyet meydanına akına etmiştir. 1 ay boyunca gündüz işinde gece_x000D_ meydanlarda nöbet tutan aziz hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu süreçte_x000D_ kahramanlık destanı yazan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil_x000D_ şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.”dedi.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!