Belediye'den Kadrolu İşçilerin Maaşına Zam
Erzincan Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına %65 zam yapıldı.
Erzincan Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına %65 zam yapıldı.
Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, Erzincan Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına taban yevmiye ve sosyal haklar dahil olmak üzere %65 oranında zam yapıldı.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Hizmet-İş Sendikası Erzincan Şubesi Başkanı Harun Mutlu, Belediyede çalışan kadrolu işçiler için Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.
Belediye Başkanı Bekir Aksun yaptığı açıklamasında; “3 yıllık imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, kadrolu işçilerimize taban yevmiye ve sosyal haklar dahil olmak üzere %65 oranında zam yaptık. Ayrıca işçilerimizin maaşlarına her 6 ayda bir enflasyon + 5 puan refah payı ilave edilecektir.
Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda, Belediyemiz çalışanlarının haklarını her zaman en üst seviyede tuttuk. Çalışanlarımızın huzuru ve mutluğu bizim mutluluğumuzdur. İmzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi işçilerimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Erzincan Şubesi Başkanı Harun Mutlu ise yaptığı açıklamasında; “Belediyemiz ve Sendikamız arasında yapılan bu Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun Beyefendiye göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Benzer Haberler
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı