Belediye ekiplerinden kar küreme çalışması
Erzincan’da akşam saatlerinde yağan kar, yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalara neden olurken, kent merkezinde de etkili oldu.
Erzincan’da akşam saatlerinde yağan kar, yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalara neden olurken, kent merkezinde de etkili oldu.
Erzincan kent merkezi ve yüksek kesimlerde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu.
Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde kar yağışının başlamasıyla birlikte şehir merkezi ve yerleşkelerde tuzlama ve küreme çalışmalarına koordineli bir şekilde başladı.
Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri akşam saatlerinden itibaren kar yağışının şehir içi trafiğini aksatmaması için küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ekipleri ise yaya kaldırımlarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yapıyor.
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı