Biriktirdiği Harçlıklarıyla Satın Aldığı Altını Depremzedelere Yolluyor
12 Yaşındaki Muhammet Ensar Çelik'ten Deprem Bölgesine Yardım Eli
12 Yaşındaki Muhammet Ensar Çelik'ten Deprem Bölgesine Yardım Eli
Erzincanlı 12 yaşındaki Muhammet Ensar Çelik, biriktirdiği harçlıklarıyla satın aldığı altını deprem bölgelerine gönderilmek üzere Erzincan Valisi Mehmet Makas’a teslim etti.
Deprem bölgesine gönderilmek üzere, Erzincan genelinde Erzincan Valiliği koordinesinde yürütülen yardım kampanyası devam ediyor. Her kesimden ve yaştan vatandaşın destek verdiği kampanyaya Demirkent Terzibaba Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki Muhammet Ensar Çelik’te harçlıkları ile aldığı altını, Babası Ramiz Çelik ile birlikte Erzincan Valisi Mehmet Makas'ı makamında ziyaret ederek teslim etti.
Duyarlı davranışından dolayı Muhammet Ensar Çelik’e teşekkür eden Vali Makas, "İlimizde ve ülkemizde 7’den 77’ye her yaştan vatandaşımız gece gündüz demeden elinden gelen yardımı deprem bölgelerine ulaştırmaya çalışıyor. Küçük kardeşimizin de bu davranışı buna en büyük örnektir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor