xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Birlik Ve Beraberlik Sağlandığında Başaramayacağımız İş Yok

Erzincan_x000D_ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan ve_x000D_ çalışmalarını ara vermeden sürdüren İş Adamı Ahmet Tanoğlu en büyük_x000D_ projelerinin Erzincan'da birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

Bakanlar_x000D_ Kurulu kararı ile Nisan 2018 tarihine ertelenen Ticaret ve Sanayi Odası_x000D_ Başkanlığı seçimlerini değerlendirmek amacıyla basın mensupları ile biraraya_x000D_ gelen Tanoğlu 28 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan ancak Bakanlar Kurulu_x000D_ kararı ile Nisan 2018 tarihine ertelenen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı_x000D_ seçimlerinin kendilerini daha çok çalışmaya sevk ettiğini belirterek_x000D_ "Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyelerimizi, esnaf ve zanaatkarlarımızı_x000D_ ziyaret ederek sahadan aldığımız tepkilerden dolayı çok mutlu olduk ve bu durum_x000D_ bizim moral ve motivasyonumuzu daha da arttırdı. 6 aylık sürede_x000D_ çalışmalarımızı, ziyaretlerimizi ekip olarak sürdürüp üyelerimizin_x000D_ problemlerini dinleyip not alıp dersimizi iyi çalışarak İnşallah seçildiğimizde_x000D_ öncelikle bu problemlerin üzerine gideceğiz ve daha sonra projelerimizi hayata_x000D_ geçireceğiz." dedi.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

ERZİNCAN'DA_x000D_ İNSANLARIMIZI BİRARAYA GETİRİP ŞİRKETLEŞME KURMALIYIZ

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

Gerçekleştirdiği_x000D_ ziyaretlerden ve üyelerden aldığı izlenimi basın mensupları ile paylaşan_x000D_ Tanoğlu "Değerli üyelerimizi ziyaretlerimizde gördük ki problem yaşayan_x000D_ esnaflarımız müteşebbislerimiz hep ihmal edilmiş. Ticaret ve Sanayi Odasının_x000D_ ilk işi üyelerinin problemlerini çözüme kavuşturmaktır.Bunun ardından_x000D_ Erzincan'a yatırımcı getirmek ve istihdam oluşturmak için çalışmak gerekir._x000D_ Öncelikle birlik ve beraberliği sağlamak gerekir. Erzincan Ticaret ve Sanayi_x000D_ Odası'nın büyük bir bütçesi yoktur. Seçimlere 6 aylık bir süre var. Bizler bu_x000D_ süreç içerisinde tek tek üyelerimizi, esnafımızı yerinde ziyaret edip bizden_x000D_ isteklerini, taleplerini not alıp Allah nasip eder ve hemşehrilerimiz de_x000D_ bizleri layık görürse görev başına gelip ilk olarak üyelerimizin ve esnafımızın_x000D_ taleplerini yerine getirmek için çalışacağız.Bizim ilk projemiz Erzincan'da_x000D_ insanları biraraya getirip bir şirketleşme kurmaktır. Birlik ve beraberliği_x000D_ sağlarsak bizim maddi olarak bir problemimiz kalmayacağı gibi her türlü projeyi_x000D_ de hayata geçirme imkanı buluruz. Ama asıl olan birlik ve beraberliğin bu_x000D_ şehirde sağlanmasıdır. Sahadan aldığımız enerji ile 33 kişilik Ticaret ve Sanayi_x000D_ Odası Meclis Üyeliğinin yaklaşık 20 kişisi belirlendi. Ekibimiz büyük bir_x000D_ özveri ile "Tek Sevdamız Erzincan" inancı ile çalışmalarını_x000D_ sürdürecek. Allah nasip ederse Nisan 2018'de büyük bir zafer ile biz bu göreve_x000D_ başlayacağız ve iz bırakacak bir Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi_x000D_ hemşehrilerimize sunacağız." şeklinde konuştu.   

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!