Bozulan ve deforme olan parke taş yolları yeniliyor
Erzincan Belediyesi şehir genelinde parke yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve deforme olan parke taş yolları yeniliyor.
Erzincan Belediyesi şehir genelinde parke yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve deforme olan parke taş yolları yeniliyor.
Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi ekipleri, şehir genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bazı kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşın hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor.
Şehir genelinde ulaşımı daha konforlu hale getireceklerini dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Program dâhilinde tüm mahallelerimizde değişim ve dönüşüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahallelerimizde yolları yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getireceğiz. Erzincan’a yakışır bir şehir hazırlayarak, vatandaşlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır.” dedi.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci