Bu Sene 5 bin Ağacı Toprakla Buluşacak
Geçtiğimiz yıl hava şartlarının elverdiği günlere kadar devam eden ağaçlandırma çalışmaları, bahar aylarının bu ilk günlerinde yeniden başlad
Geçtiğimiz yıl hava şartlarının elverdiği günlere kadar devam eden ağaçlandırma çalışmaları, bahar aylarının bu ilk günlerinde yeniden başladı.
İlk çalışmalar, Erzincan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yürütüldü.
Çalışmalarını Çevreci Belediyecilik anlayışıyla sürdürdüklerini ifade eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Şehrimizi dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirmeyi planlıyoruz.” dedi.
Erzincan belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında yetiştirilen beş bin fidanı bu yıl toprakla buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Başsoy, okul bahçeleri, parklar, refüjler, kaldırımlara dikilerek bu alanlar daha güzel bir görünüme kavuşturulacağını ifade etti.
_x000D_ _x000D_


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor