xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
ÇAKIR: MÜSİAD BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR
_x000D_ _x000D_ _x000D_

Müstakil Sanayici ve_x000D_ İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şube Başkanı Murat Yurt ve beraberindeki_x000D_ yönetim kurulu üyeleri Ak Parti’yi ziyaret etti.

_x000D_ _x000D_

MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı_x000D_ Murat Yurt  ve beraberindeki yönetim_x000D_ kurulu üyeleri,  AK Parti İl Başkanı Burhan_x000D_ Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci ve Ak Parti Erzincan Belediye_x000D_ Başkan adayı Cemalettin Başsoy’u ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar_x000D_ dilediler.

_x000D_ _x000D_

Yapılan ziyarette bir_x000D_ konuşma yapan Şube Başkanı Murat Yurt, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği _x000D_ Erzincan Şubesi 24 Ocak 2014 tarihinde başlayan faaliyetlerimiz _x000D_ çerçevesinde Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte AK Parti İl _x000D_ Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdik. Biz kendilerine MÜSİAD Erzincan _x000D_ Şubesi’nin açılışı sürecinde bize verdikleri desteklerden dolayı AK _x000D_ Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür _x000D_ ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde de kendilerine başarılar ve _x000D_ kolaylıklar diliyoruz. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzincan _x000D_ Şubesi olarak ülkemizde istikrarın ve kazanımların devam etmesi _x000D_ noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan’da iş adamlarımızla _x000D_ sorunları çözme noktasında bir aradayız. MÜSİAD Türkiye’de 35 bin _x000D_ işletmesi 8 bine yakın üyesi 1,5 milyona yaklaşan iş istihdamı ile _x000D_ Türkiye’nin önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Erzincan’da birlik ve _x000D_ beraberlik içinde huzur ve istikrarın devamı yönünde dernek olarak _x000D_ çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. 

_x000D_ _x000D_

MÜSİAD BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ_x000D_ BİR KURULUŞTUR

_x000D_ _x000D_

AK Parti İl Başkanı Burhan_x000D_ Çakır, ise yaptığı açıklamada MÜSİAD bizim önemsediğimiz bir sivil toplum_x000D_ kuruluşudur. MÜSİAD çok köklü bir sanayici derneğidir. Bugüne kadar Türkiye’de_x000D_ özgürlükten yana, haktan, hukuktan yana, adaletten yana olmuştur. Her vesayet_x000D_ girişimine karşı durmuş hayır demiş, demokrasiyi ve özgürlükleri her zaman için_x000D_ desteklemiş bir kuruluştur. Bu güne kadar ki bu dik duruşunuz sebebi ile gerek_x000D_ Türkiye gerekse yeryüzü mazlum ve mağdurlarının hakkı haykıran sesi olmanız_x000D_ asabi ile sizleri şahsım ve görev yaptığımız teşkilat mensuplarım adına_x000D_ kutluyorum tebrik ediyorum’’ dedi.

_x000D_ _x000D_

 BU ŞEHRİ BU ŞEHİRDE YAŞAYANLARLA BİRLİKTE_x000D_ YÖNETMEYE TALİBİZ

_x000D_ _x000D_

Ak Parti Erzincan Belediye_x000D_ Başkan adayı Cemalettin Başsoy, ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Sivil_x000D_ toplum kuruluşlarımız sanayici birliklerimiz bizler için büyük bir önem ifade_x000D_ ediyor, bu anlamda da biz bu şehri bu şehirde yaşayan insanlarla birlikte_x000D_ yönetmeye talibiz. Bizim ile birlikte sivil toplum örgütlerimiz şehrin_x000D_ yönetiminde bir figüran değil birer aktör olacaklarıdır, biz insan merkezli_x000D_ hizmet odaklı belediyecilik anlayışını şehrimize hakim kılabilmek için çaba ve_x000D_ gayret sarf edeceğiz diye konuştu 


_x000D_ _x000D_ _x000D_ _x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!