Canlı Hayvan Pazarı Yenileme Çalışması Devam Ediyor
Tamamlandığında Erzincan'ın önemli Ticaret Merkezlerinden, biri olacak olan Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı Yenileme projesinde zemin temel ilk betonunu atıldı.
Tamamlandığında Erzincan'ın önemli Ticaret Merkezlerinden, biri olacak olan Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı Yenileme projesinde zemin temel ilk betonunu atıldı.
Erzincan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Yapınca; "Erzincan'ın önemli Ticaret Merkezlerinden, biri olacak olan Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı Yenileme projesinde zemin temel ilk betonunu attık. Bin 250 metrekare kapalı padok alanı, dezenfeksiyon tuneli, kafeterya, mescid ve idari personelin bulunacağı bina yapılacak olan Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarına ayrıca 113 aracın aynı anda yanaşarak hayvanları indirebileceği bir alanda yapılacak. Yıllık 150 bin ziyaretçisi ve 100 bin TL'ye varan işlem hacmi ile Erzincan hayvancılığına önemli katkıları olacak Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı, Erzincan ve bölgede hayvancılıkla uğraşan çiftçiler için de önemli bir merkez olacak. Erzincan Ticaret Borsası olarak ayrıca Erzincan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı projesinin yanında birde yap işlet devre modeli ile modern bir mezbahane yapmayı da planlıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.
Erzincan tarım ve hayvansal üretime ne kadar yönelirse, yatırımlarına bu alanda yön verirse Erzincan bundan sonra ki süreçte bölgede iki üç adım daha da ileri gidecektir" dedi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor