E.Ü Bayan Voleybol Takımı 1.Lig’de
Erzincan Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, grubunu lider tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi.
Türkiye Üniversite Sporları_x000D_ Federasyonu Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Erzincan Üniversitesi Bayan_x000D_ Voleybol Takımı, grubunu lider tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi.
_x000D_ _x000D_Antalya’da düzenlenen grup_x000D_ müsabakalarında Erzincan Üniversitesi voleybol takımı Yüzüncü Yıl Üniversitesi,_x000D_ Batman Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi_x000D_ ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakalar sonucunda Yüzüncü Yıl Üniversitesi,_x000D_ Siirt Üniversitesi ve Batman Üniversitesini 3-0, Recep Tayyip Erdoğan_x000D_ Üniversitesini de 3-2 mağlup eden Erzincan Üniversitesi voleybolcuları grubunu_x000D_ lider tamamlayarak önümüzdeki sezon Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 1._x000D_ Liginde mücadele etmeye hak kazandı.
_x000D_ _x000D_Kazanılan bu başarının_x000D_ kendilerini oldukça memnun ettiğini ifade eden Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr._x000D_ Eser Ağgön ve Takım İdarecisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yazıcı, “Başarıda emeği_x000D_ geçen, başta sporcularımız olmak üzere herkesi kutluyoruz” dediler.
_x000D_ _x000D_ _x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Futsal’da Şampiyon İpekyol Ticaret M.T.A.L.
U20 Kadın Güreş Milli Takımı Romanya'da Şampiyonluğa ulaştı!
Erzincanlı Atletler Sivas'tan 3 birincilikle döndü
Öğütçü, Balkan Şampiyonası'nda üçüncülük kürsüsünde
Badminton Takımı Türkiye dördüncüsü oldu
Enes Talha Öğütçü Balkan Şampiyonası'nda
Şehit Eren Bülbül Turnuvası’ndan madalya yağmuru
Gülle atmada Türkiye ikincisi oldu