xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Erzincan'da Şüpheli Çanta Paniği

Erzincan’da 13 Şubat Caddesi üzerinde bulunan otobüs durakları_x000D_ yakınında unutulan şüpheli çanta, emniyeti alarma geçirdi, vatandaşlara_x000D_ heyecanlı anlar yaşattı. Çantanın bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri_x000D_ alınırken, yaklaşık 1 saat sonra çantanın sahibi bir bayan olay yerine gelerek_x000D_ çantası aldı.

_x000D_ _x000D_

         Olay dün(28.08.2015)_x000D_ öğlen saat 11.30 sıralarında 13 Şubat Caddesi otobüs durakları mevkisinde_x000D_ meydana geldi. Otobüs durakları bölgesinde şüpheli bir çanta olduğu ihbarını_x000D_ alan güvenlik güçleri, çantanın bulunduğu bölgeyi güvenlik kordonu altına aldı._x000D_ Meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırma zorluk çeken güvenlik güçleri,_x000D_ emniyet şeridini geniş tuttu ve 13 Şubat Caddesi araç ve yaya trafiğine_x000D_ kapattı.

_x000D_ _x000D_         
Olay yerine gelen bomba_x000D_ imha uzmanı şüpheli pakete müdahale etmek için hazırlanırken, çantanın sahibi_x000D_ bir bayan olay yerine geldi. Çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen bayan_x000D_ polis gözetiminde çantasını unuttuğu yerden aldı. Çantanın sahibi daha sonra_x000D_ ifadesi alınmak üzere güvenlik güçleri tarafından karakola götürüldü. 13 Şubat_x000D_ Caddesi daha sonra araç ve yaya trafiğine yeniden açıldı.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!