xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Erzincan’a İki Millet Bahçesi Müjdesi

Erzincan'a gelen Bakan Kurum, şehirde yapılan yatırımları_x000D_ değerlendirdi

_x000D_ _x000D_

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi_x000D_ ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan’a geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi_x000D_ ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan’a geldi. Bakan Kurum ilk_x000D_ olarak Terzibaba Türbesini ziyaret etti. Erzincan Havalimanında karşılanan_x000D_ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilk olarak Terzibaba Türbesini ziyaret_x000D_ ederek dua etti. Bakan Kurum daha sonra Erzincan İl Afet ve Durum Müdürlüğü’nde_x000D_ il değerlendirme toplantısına katıldı

Çevre ve_x000D_ Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzincan İl Afet ve Durum Müdürlüğü’nde il_x000D_ değerlendirme toplantısının ardından basın toplantısı yaparak Erzincan’da ki yatırımları_x000D_ değerlendirdi. Bakan Kurum, burada ki açıklamasında Erzincan’da yapılacak olan_x000D_ iki Millet Bahçesinin de Müjdesini verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: “Millet Bahçeleri_x000D_ biliyorsunuz 81 ilde 81 milyon metrekare alan üzerinde Millet Bahçesi_x000D_ projelerimiz devam ediyor. Erzincan’da daha önce bir Millet Bahçesi açılışı_x000D_ gerçekleştirdik. Bugün ki toplantımızda iki tane daha Millet Bahçesinin yapımı_x000D_ sürecinde istişarelerimizi yaptık. Birisi Vasgirt Millet Bahçesi ki daha önce_x000D_ 550 bin metrekarelik alanda projelendirilen 70 bin metrekaresi tamamlanmış_x000D_ kalanı ile ilgili imaların bundan sonraki sürecini bakanlığımız Toplu Konut_x000D_ İdaresi eli ile götürecek. Yaklaşık 40-50 milyon değerinde ki projenin proje_x000D_ safhasını yıl sonuna kadar tamamlayıp inşallah en geç bir yıl içerisinde de_x000D_ yine Erzincanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Diğer Millet Bahçemizi_x000D_ de Terzibaba camimizin hemen yanında yer alan 25 bin metrekarelik bir alan var._x000D_ O alan da kamu kurumlarının taşınma sürecine müteakip ikinci bir Millet Bahçesini_x000D_ şehrin merkezinde vatandaşımızın yürüyerek ulaşacağı 7 gün 24 saat burada vakit_x000D_ geçireceği bir alana projelendiriyoruz. Taşınmasına müteakipte burada inşallah_x000D_ ikinci Millet Bahçesini vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız”  

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!