Erzincan’a kış geri geldi
Erzincan´da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili oldu.
Erzincan´da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili oldu. Kent merkezinde etkili olmaya başlayan kar yağışı, vatandaşlarında yüzünü güldürdü. Güne karla uyanan Erzincan´da Mart kapıdan baktırdı. Kar yağışını minik öğrenciler eğlenceye dönüştürdü. Ders arasında tenefüse çıkan öğrenciler kar topu oynadı.
Öte yandan Erzincan’ın 7 ilçesinde taşımalı eğitime, Çayırlı ilçesinde de sabah saatlerinde tüm okullarda eğitime ara verilirken öğlenden sonra da il genelinde tüm okullar yoğun kar yağışı sebebiyle tatil edildi.
294 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Erzincan´da il genelinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle merkezde 15, Çayırlı´da 35, İliç´te 45, Kemah´ta 20, Kemaliye´de 60, Otlukbeli´de 9, Refahiye´de 40, Tercan´da 55 ve Üzümlü´de 15 olmak üzere toplam 294 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapalı. İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği 12 ekip, 4 bıçaklı kamyon, 10 kepçe, 2 dozer ve 12 greyder ile kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı