Erzincan’a yeni parklar kazandırılıyor
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların oyunla buluşabildiği, aileleriyle vakit geçirebildikleri yeni parkların yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Erzincan Belediyesi şehre yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların oyunla buluşabildiği, aileleriyle vakit geçirebildikleri yeni parkların yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Erzincan Belediyesi, yaptığı parklara çocuk oyun gruplarının dışında açık alan spor aletleri, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da yaparak her yaştan insan için hem spor yapma, hem de sosyalleşme alanları oluşturmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Yunus Emre Mahallesi ve Aslanlı Mahallesi’nde yapımı devam eden parklar tamamlandığında Erzincan’a değer katacak.
Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanan parkta, 5000 m2 alan içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş yolları, kent mobilyaları, yeşil alanlar ve 1500 m2 otopark yer alacak. Aslanlı Mahallesi’ndeki park ise 1500 m2 alanda yine içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş yolları, kent mobilyaları ve yeşil alanlardan oluşacak.
Bir yandan şehre yeni parklar kazandırırken, bir yandan da mevcut parkları revize ederek yenileyen Erzincan Belediyesi, mevcut parkları da baştan aşağı yeniliyor. Eskiyen ve yıpranan parklardaki çocuk oyun grupları, spor aletleri ve oturma grupları yenilenirken, çim biçme ve sulama sistemlerinin bakımları da yapılıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, revizyon çalışmalarını tamamladığı parkları vatandaşların kullanıma sunuyor.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor