Erzincan Belediyesi çocuklar için engeli kaldırdı
Erzincan Belediyesi, özel çocukların oyun oynayabileceği “Engelsiz Oyun Seti” kurdu. Atatürk Parkı’na yerleştirilen set ile hem farkındalık oluşturmak hem de engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Erzincan Belediyesi, özel çocukların oyun oynayabileceği “Engelsiz Oyun Seti” kurdu. Atatürk Parkı’na yerleştirilen set ile hem farkındalık oluşturmak hem de engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Erzincan Belediyesi, özel çocukların sosyal yaşamdan faydalanmasını sağlayacak “Engelsiz Oyun Seti”ni Atatürk Parkı’na kurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan engelsiz oyun seti ile özel çocukların diğer çocuklar ile bir araya getirilmesi, aileleri ile birlikte açık hava aktivitelerinden yararlanması sağlanacak.
Salıncak, kaydırak gibi oyun setlerinin içinde bulunduğu alanda, çocukların tekerlekli sandalye ile rahatça gezinmesini sağlayacak platformlar da yerleştirildi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak özel çocuklarımızın oyun oynayabileceği, aileleri ile birlikte açık havada vakit geçirebilecekleri engelsiz oyun setinin kurulumunu gerçekleştirdik. Onların da diğer çocuklar ile birlikte buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkarmalarını istiyoruz. Tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci