Erzincan Belediyesi çocuklar için engeli kaldırdı
Erzincan Belediyesi, özel çocukların oyun oynayabileceği “Engelsiz Oyun Seti” kurdu. Atatürk Parkı’na yerleştirilen set ile hem farkındalık oluşturmak hem de engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Erzincan Belediyesi, özel çocukların oyun oynayabileceği “Engelsiz Oyun Seti” kurdu. Atatürk Parkı’na yerleştirilen set ile hem farkındalık oluşturmak hem de engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Erzincan Belediyesi, özel çocukların sosyal yaşamdan faydalanmasını sağlayacak “Engelsiz Oyun Seti”ni Atatürk Parkı’na kurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan engelsiz oyun seti ile özel çocukların diğer çocuklar ile bir araya getirilmesi, aileleri ile birlikte açık hava aktivitelerinden yararlanması sağlanacak.
Salıncak, kaydırak gibi oyun setlerinin içinde bulunduğu alanda, çocukların tekerlekli sandalye ile rahatça gezinmesini sağlayacak platformlar da yerleştirildi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak özel çocuklarımızın oyun oynayabileceği, aileleri ile birlikte açık havada vakit geçirebilecekleri engelsiz oyun setinin kurulumunu gerçekleştirdik. Onların da diğer çocuklar ile birlikte buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkarmalarını istiyoruz. Tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor