Erzincan Belediyesinden Yoğun Temizlik Mesaisi
Erzincan Belediyesinden Yoğun Temizlik Mesaisi
Erzincan Belediyesi hava sıcaklıklarının artması ile birlikte_x000D_ mahallelerde detaylı bir şekilde temizlik seferberliği başlattı. Çevre_x000D_ temizliğinde etkin olunması adına Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile_x000D_ Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri topyekün_x000D_ koordineli olarak çalışıyorlar.
Temizlik_x000D_ İşleri Müdürlüğü ekipleri Ordu Caddesi, Halitpaşa Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve_x000D_ 13 Şubat Caddesinde çalışmalarını başlatırken diğer ekiplerde mahallelerde_x000D_ bulunan sokaklarda çalışmalarını yürütüyorlar. Cadde, sokak ve kaldırım_x000D_ temizliğinin yanı sıra boş arsalarda da bulunan çöpler tek tek toplanıyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Osman Öztürk;_x000D_ “Havaların ısınması ile beraber bahar temizliği şeklinde Erzincan Belediyesi_x000D_ Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve_x000D_ Bahçeler Müdürlüğü personelleri olarak Erzincan’ın bütün mahallelerinde_x000D_ girilmemiş sokak bırakmamak şartıyla bugünden itibaren çalışmalarımıza başlamış_x000D_ bulunmaktayız. Dört ana caddeden, şehir merkezinden dışarıya doğru bütün_x000D_ ekipler bütün cadde ve sokakları süpürüp Erzincan’a yakışan bir şekilde_x000D_ çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bundan sonra daha sık bir şekilde_x000D_ çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.
Benzer Haberler
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”