Erzincan’da 1’i Tuğgeneral 6’sı askeri hakim ve savcı toplam 7 kişi gözaltına alındı
59’ncu Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile askeri hakim ve savcıdan oluşan toplan 7 kişi gözaltına alındı.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri_x000D_ yaşanan darbe teşebbüsünün püskürtülmesinin ardından düzenledikleri operasyonla_x000D_ 59’ncu Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile askeri hakim ve_x000D_ savcıdan oluşan toplan 7 kişi gözaltına alındı.
Erzincan_x000D_ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü_x000D_ ekipleri askeri lojmanlar başta olmak üzere, askeri hakim ve savcıların evleri_x000D_ ve bürolarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında; gözaltına_x000D_ alınan hakim ve savcılardan Üsteğmen Askeri Hakim 27 yaşındaki Süleyman Akgül_x000D_ ve Üsteğmen Askeri Hakim 26 yaşındaki Mehmet Akif Karataş Devlet Hastanesinde_x000D_ yapılan sağlık kontrollerinin ardından teğmen ve üsteğmenden oluşan 4 askeri_x000D_ savcı ve hakiminde Enes Bediz Karakoluna götürüldü.
_x000D_
59’ncu_x000D_
Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş’ın sorgusunun devam ettiği_x000D_
öğrenildi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor