Erzincan’dan 14 Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmeni Osmaniye’ye uğurlandı
Erzincan’dan 14 Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmeni Osmaniye’ye uğurlandı
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen depremzedelere yardımcı olmak amacıyla Erzincan’dan 14 Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmeni Osmaniye’ye uğurlandı.
Millî Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda afet bölgelerindeki depremzedelere psikolojik olarak toparlanmalarına yardımcı olabilmek amacıyla, Psikososyal Destek Eğitimi almış olan 14 Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmeni afet bölgesine gitti.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında tüm ülkede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik psikososyal destek çalışmalarına ilişkin MEB Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eylem Planı ve Psikososyal Destek programları yayımladı.
Bu kapsamda, söz konusu hizmetlerin daha hızlı, etkili ve verimli şekilde yürütülmesi amacıyla oluşturulan Psikososyal Koordinasyon Birimi tarafından tüm illerde uygulamak üzere yardım desteği verilecek.
Benzer Haberler
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”