Erzincan Halk Eğitim, Depremzedeler İçin Uyku Tulumu Dikiyor
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Erzincan Kız Meslek Lisesi atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere uyku tulumu dikimi yapılıyor.
Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve Erzincan Kız Meslek Lisesi atölyelerinde gönüllü öğretmen, öğrenci ve kursiyerler tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere uyku tulumu dikimi yapılıyor.
Deprem bölgesindeki soğuk havanın hayatı olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle çadır kentlerde ve diğer yerleşim yerlerinde konaklayan depremzedeler için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Kız Meslek Lisesi atölyelerinde gönüllü öğretmenler, öğrenciler ve kursiyerler tarafından uyku tulumu dikimi yapılıyor.
Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, halk eğitim merkezinde uyku tulumu diken kursiyerleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler. Hafta sonuna kadar dikilecek olan 1030 adet uyku tulumu Erzincan Valiliği koordinesinde Hatay’daki afetzedelere gönderilecek.
Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı, emeği geçen herkese teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor