xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Erzincan Mineralli Su İşletme Fabrikasında Ramazan Yoğunluğu

Türk Kızılay’ına ait Erzincan Mineralli_x000D_ Su İşletme Fabrikasında Ramazan yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan ayında sofraların_x000D_ vazgeçilmezi olan maden suyu Erzincan’dan Doğu_x000D_ Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde 40 il ile yurt dışından_x000D_ Irak, Erbil, İran, Tahran, Tebriz, Azerbaycan pazarlarına da ihraç ediliyor. Türk_x000D_ Kızılay’ına ait Erzincan Mineralli Su İşletme Fabrikasında üretimi yapılan_x000D_ maden suyu kısa süre sonra Suudi Arabistan’a da_x000D_ gönderilecek.

_x000D_ _x000D_

Faaliyetine başladığı 1_x000D_ yıl içerisinde gerek yurt içi piyasası ve gerekse yurt dışı piyasasına bin TIR_x000D_ dolusu maden suyu satışının yapıldığı Türk Kızılay’ına ait Erzincan Mineralli_x000D_ Su İşletme Fabrikasında, Ramazan ayı sebebiyle günde 450 bin şişe piyasa_x000D_ sürülüyor.

_x000D_ _x000D_

Türk Kızılayı Erzincan Mineralli Su İşletmesi Fabrikası,_x000D_ Ramazan ayı sebebiyle günde 450 bin şişe maden suyu üretimi gerçekleştiriyor. 8_x000D_ çeşit maden suyu üretiminin yapıldığı fabrikada, Doğu Anadolu, Güneydoğu_x000D_ Anadolu ve Karadeniz bölgelerine TIR’larla sevkiyatlar yapılırken, ihracatında_x000D_ yapıldığı Kızılay Erzincan Mineralli Su İşletmesi Fabrikasından, yakın zamanda_x000D_ Suudi Arabistan’da Kızılay Erzincan maden sularının satışı yapılacak._x000D_ Fabrikada, saatte 50 bin, günlük 450 bin şişe kapasitesi ile üretim yapılırken,_x000D_ yurt içi ve yurt dışı piyasasına ilk bir yıl itibariyle bin TIR dolusu maden_x000D_ suyu sevkiyatı yapıldı.

_x000D_ _x000D_

Endüstriyel_x000D_ sanayi robotlarının kullanıldığı fabrikada, mineralli maden suyunun yanı sıra 5_x000D_ çeşit aromalı ve 3 çeşit meyveli su üretimi yapılıyor. Saniye de 18 litre_x000D_ mineralli su kapasitesine sahip olan fabrikada, Türkiye içi piyasasında Doğa_x000D_ Anadolu, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesinde 40 il ile yurt_x000D_ dışından Irak, Erbil, İran, Tahran, Tebriz, Azerbaycan pazarlarına da ihraç_x000D_ ediliyor. Bunun yanı sıra yapılan anlaşma gereği Suudi Arabistan’a da maden_x000D_ suyu satışına başlanılacak.

Kızılay Şube Başkanı Halim Ferit Bayata açıklamasında; “Fabrikamız_x000D_ Allah’a çok şükür şuanda 1 yılını doldurmuş vaziyettedir. 1 yıl içerisinde bin_x000D_ TIR’a yakın bir kapasite de üretim yapmış ve satmış bulunmaktadır. Bugünde yine_x000D_ tam kapasite ünlük şuanda Ramazan ayı sebebiyle tek vardiya da 450 bin şişeye_x000D_ yakın bir üretim yapmaktayız. Satışlarımızda Allah’a çok şükür çok iyi_x000D_ gitmektedir. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu_x000D_ Karadeniz Bölgesini tamamen bu fabrikadan beslemekteyiz. Bölgemizde sektörde_x000D_ lider konumundayız. Halkımızdan Türk Kızılay’ına göstermiş oldukları bu ilgi ve_x000D_ alakadan dolayı teşekkür ederiz ve bu ilgilerinin devamını dileriz. İnşallah_x000D_ bundan sonraki süreçte de vardiya sayısını arttırarak fabrikamızın kapasitesini_x000D_ tam kapasite olarak bölgemize ve halkımıza hizmet edeceğiz. İnşallah yakın bir_x000D_ zamanda kutsal topraklara ihracatımız başlayacak. Resmi işlemleri şuan_x000D_ tamamlanmış durumdadır. Sevkiyat için hareket beklenmektedir. Ramazan ayı_x000D_ dolayısıyla özellikle sade üretimimize, mandalinalı üretimimize aşırı derecede_x000D_ bir talep söz konusu. Biz normalde 8 çeşit meyveli üretmekteyiz. Sağlığa ve_x000D_ hijyene uygun bütün standartlarımızı ve belgelerimizi almış bir vaziyette_x000D_ üretimimize devam etmekteyiz” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!