Erzincan Valiliğinden, Hain Saldırı İle İlgili Açıklama
Erzincan Valiliğinden hain saldırı ile ilgili basın açıklaması yapıldı.
Erzincan Valiliğinden hain saldırı ile ilgili basın_x000D_ açıklaması yapıldı.
_x000D_ _x000D_Erzincan Valiliğinden Erzurum-Erzincan karayolu_x000D_ polis uygulama noktasında meydana gelen saldırı ile ilgili açıklama yapıldı.
_x000D_ _x000D_Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; “Bugün_x000D_ saat 16:15 sıralarında Erzincan Akyazı polis uygulama noktasına PKK terör_x000D_ örgütü mensuplarınca roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda_x000D_ bulunulmuştur. Güvenlik güçlerimizin anında karşılık vermesi üzerine olay_x000D_ yerinden kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon devam_x000D_ etmektedir.
Yapılan silahlı saldırıda uygulama noktasında_x000D_ görevli bulunan personellerimizde ve sivil vatandaşlarımızda her hangi bir can_x000D_ kaybı yada yaralanma olmamıştır. Olay esnasında güvenlik güçlerimize ait bir_x000D_ araç isabet alarak kullanılamaz hale gelmiştir” denildi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Yurtlig Sporcuları Erzincan’ın doğasında yolculuğa çıktı
Terzi Baba Yurdu'nda hobi bahçesi
Mengücek Gazi Yurdu Öğrencileri 23 Nisan sevinci için miniklerle buluştu
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı