Telefon
WhatsApp
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Aydoğdu, mesajında: “Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Basında sansürün kaldırılışının 116. yıldönümü olan bugünde, toplumun gözü, kulağı, sesi ve vicdanı olan siz değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. 

Haberlerin ışığıyla toplumun yolunu aydınlatan, gerçeklerin peşinden koşan sizler, toplumumuzun bilgiye ulaşma hakkının en önemli savunucularısınız. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Basın, bir milletin vicdanıdır; sizler bu vicdanın sesi, gözü ve kulağısınız.

Erzincan'da görev yapan tüm basın mensuplarımıza, gece gündüz demeden fedakârca görev yaparak yaşanan olaylardan ve gelişmelerden kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirdikleri için, ilimizin tanıtımına ve gelişimine sağladığı katkılar için yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin kalemiyle yazılan her haber, toplumumuzun aynası, her fotoğraf karesi ise tarihin bir parçasıdır.

Bu özel gün vesilesiyle, mesleğini özveriyle ve onurla yerine getiren tüm basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!