Freni Boşalan Tır 25 Kilometre Sonra Devrildi
Freni Boşalan Tır 25 Kilometre Sonra Devrildi
Erzincan - Sivas karayolunda_x000D_ Sakaltutan geçidinden inerken frenleri boşalan tır 25 kilometre sonra Heybeli_x000D_ köyü yakınlarında şarampole devrildi. Şarampole devrilen tır da bulunan 3 kişi_x000D_ yaralandı.
Erzincan - Sivas karayolunda_x000D_ Sakaltutan geçidinden inerken freni boşaldığı için 25 kilometre kontrolsüz_x000D_ seyredip daha sonra Erzincan Heybeli köyü yakınlarında devrilen tırdaki 3 kişi_x000D_ yaralandı.
Erzincan - Sivas karayolunda_x000D_ Sakaltutan geçidinde Yavuz Saymaz'ın (41) kullandığı 34 RS 4208 plakalı çimento_x000D_ ve saç yüklü tırın Sakaltutan geçidinden inerken frenleri boşaldı. Vites_x000D_ küçülterek hızını azaltmaya çalışan sürücü, 155 Polis İmdat hattını_x000D_ arayarak yardım istedi. Polis ekipleri tırın geçiş güzergahında güvenlik_x000D_ tedbirleri alıp aracı takibe aldı.
Freni boşalmış halde 25 kilometre seyreden tır,_x000D_ daha sonra Heybeli Köyü Kavşağı yakınlarında şarampole devrildi. Tırın sürücüsü Yavuz Saymaz ile yanındaki Niyazi_x000D_ Atagül (40) ve Bircan Yaşar Mazlum (35) yaralandı.
Olay yerine gelen ambulanslarla Erzincan Mengücek_x000D_ Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yavuz Saymaz ile Niyazi_x000D_ Atagül'ün durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı