Genç Kızılay'dan Rektör Levent'e Ziyaret
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Genç Kızılay yeni yönetimi, üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Genç Kızılay yeni yönetimi, üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genç Kızılay İl Başkanı Abdullah Şahin, İl Başkan Yardımcısı Furkan Deniz ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Tanışma toplantısı niteliğindeki ziyarette, Genç Kızılay ekibi, Rektör Levent’i yürüttükleri faaliyetler ve planladıkları yeni çalışmalar hakkında bilgilendirerek Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi sosyal tesislerinde kuracakları standa davet etti. Rektör Levent ise ekip ile bir süre sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye’nin en önemli yardım kuruluşları arasında yer alan Türk Kızılayı’nın yürüttüğü yardım faaliyetlerini her daim takdir ettiklerini belirten Rektör Levent, Genç Kızılay Gönüllüleri’nin sağduyulu çalışmalarına teşekkür etti. Ayrıca, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak Türk Kızılayı’nın her zaman yanında olduklarını vurguladı ve Kızılay’ın gereksinimleri ve talepleri doğrultusunda her türlü desteğe devam edeceklerini ifade etti.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor