Telefon
WhatsApp
Gökyüzünde, Erzincan Ergan Dağı Kayak Manzaralı Kahvaltı

Erzincan’da yamaç paraşütü pilotu ve sosyal medya fenomeni Hasan Kaval, paraşütüne bağladığı masa ile Ergan Dağı Kayak Merkezi üzerinde uçuş gerçekleştirdi. Erzincan’a has yöresel ürünlerle gökyüzünde kahvaltı yapan çılgın pilot Kaval, daha önce yine farklı uçuşlarla gündeme gelmişti.

Erzincan Valiliği ve il Özel İdaresi destekleri ile Erzincan’da bulunan ve bir dizi projelerini hayata geçiren yamaç paraşütü sporcusu Hasan Kaval, 3 bin metre yükseklikte Erzincan’a has yöresel ürünlerle kahvaltı yaptı.

Daha önce de paraşütte tavla oynayarak ve koltukta televizyon seyrederek farklı uçuşlar yapan 31 yaşındaki Hasan Kaval, Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde paraşütüne bağladığı masa ile uçma denemesi yaptı. Paraşüte bağladığı masa ile Erzincan’a özgü bal, tulum peyniri, lavaş, kete, kuzu içi gibi yöresel ürünlerle kahvaltı yapan Kaval, Erzincan Ergan Dağı manzarası ile gökyüzünde yaklaşık 30 dakika süzüldükten sonra sorunsuz bir şekilde iniş gerçekleştirdi.

Ergan Dağı Kayak Merkezi manzarasındaki uçuşunu aksiyon kamerasıyla kayıt altına alan Kaval, sosyal medya hesaplarına yüklediği görüntü, çok sayıda kişinin beğenisini topladı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!