xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Güvenlik Güçlerinin Moral ve Motivasyonlarını Artırmak İçin Birlikte Oruçlarını Açtılar

Erzincan’da bulunan sivil toplum örgütlerinden Erzincan_x000D_ Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şehit Aileleri Koroma Derneği_x000D_ ve Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri Erzincan’da bulunan 4 ayrı kontrol_x000D_ noktasın da nöbet tutan asker, polis ve korucularla birlikte iftarlarını açtı.

_x000D_ _x000D_

Erzincan’da güvenlik güçlerinin moral ve_x000D_ motivasyonlarının artırılması amacıyla Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve_x000D_ Dayanışma Derneği, Şehit Aileleri Koroma Derneği ve Kent Konseyi Gençlik_x000D_ Kolları Başkanlığı, tarafından iftar programı organize edildi. Kurulan iftar_x000D_ sofrasından sosyal mesafe kuralları doğrultusunda iftar sofraları hazırlandı._x000D_ Organize edilen iftar programında sosyal mesafe kuralları doğrultusunda kontrol_x000D_ noktalarında görev yapan güvenlik güçleri ile birlikte oruçlar açıldı. İftar_x000D_ programı sonrası ise Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,_x000D_ Şehit Aileleri Koroma Derneği ve Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanlığı,_x000D_ tarafından güvenlik güçlerine Türk Bayrağı hediye edildi.

_x000D_ _x000D_

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği_x000D_ Başkanı Faruk Kocatürk: “Erzincan Gönüllü Gençler Derneği, Şehit Aileleri_x000D_ Derneği ve Kent Konseyi Gençlik Kolları olarak bugün askerlerimizle birlikte_x000D_ iftar yemeği düzenledik. Onlara moral ve motivasyon olması, onların yanında_x000D_ olduğumuzu göstermek amaçlı böyle bir organizasyon yaptık. Erzincan merkez ve_x000D_ Kemah olmak üzere toplam 4 noktada iftar düzenledik. Gerek askerlerimizle_x000D_ gerekse polisimizle beraber iftar düzenledik. Dernek yelerimizle birlikte her_x000D_ noktada iki arkadaşımızı görevlendirdik. Onlarla beraber iftarı düzenledik._x000D_ Emeği geçenlerde herkesten Allah razı olsun” dedi.

_x000D_ _x000D_

Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir_x000D_ Zengin:  “Erzincan Şehit Aileleri Derneği_x000D_ olarak, Gönüllü Gençler ve Kent Konseyi ile birlikte vatan nöbetini tutan_x000D_ askerlerimize iftar yemeği verdik. Moral ve motivasyonlarını artırmak için_x000D_ elimizden geleni yaptık. Bu süreçte herkese teşekkür ediyoruz. Bizlere_x000D_ verdikleri desteklerden dolayı” dedi.

Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı: “Bugün iftarımızı_x000D_ burada nöbet tutan, kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerimizle_x000D_ jandarmalarımızla, polislerimizle beraber yaptık. Ramazan ayı içerisindeyiz._x000D_ Milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı çok özel zamanlardan_x000D_ geçiyoruz. Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Bu süreçte güvenlik güçlerimiz çok_x000D_ önemli, çok kritik görevler ifaa ediyor. Bu sürecin ülkemiz açısından selametle_x000D_ atlatılmasında çok önemli misyonları var. Bizler onların yanında olduğumuzu_x000D_ göstermek adına, onlara moral vermek adına, yalnız olmadıklarını hissettirmek_x000D_ için bugün burada sivil toplum kuruluşlarımızla beraber, Şehit Aileleri_x000D_ Derneğimiz, Gönüllü Gençler Derneğimiz ile Kent Konseyimiz ile birlikte kontrol_x000D_ noktalarımıza dağılmak suretiyle iftarımızı burada ki güvenlik güçlerimizle_x000D_ birlikte yaptık. Tabii içinden geçmiş olduğumuz süreçten ötürü belirli_x000D_ tedbirleri ve temas mesafesine de dikkat ettik. Ben buradan vatan nöbeti tutan,_x000D_ ülkemizin vatandaşlarımızın güvenliği esenliği için görev yapan tüm güvenlik_x000D_ güçlerimizi tebrik ediyorum. Çok önemli bir görevi ifaa ediyorlar. Her zaman_x000D_ onların yanındayız ve onların destekçisiyiz. Rabbim onların ayaklarına taş_x000D_ değdirmesin. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde başımız dik özgürce_x000D_ yaşayacağız. Bu ülke için herkes mücadele etmeye, ülkemizin birliği için,_x000D_ beraberliği için, selameti için mücadele etmeye, çalışmaya devam edeceğiz” diye_x000D_ konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!