Hac/Umre Organizasyonları Arapça Mütercimlik/Tercümanlık Bölge Mülâkatı Erzincan’da Yapıldı
Hac ve Umre Organizasyonlarında Arapça Mütercimlik/Tercümanlık Olarak Görevlendirilecek Personel İçin Bölge Yarışması Erzincan'da Gerçekleştirildi.
Hac ve Umre Organizasyonlarında Arapça Mütercimlik/Tercümanlık Olarak Görevlendirilecek Personel İçin Bölge Yarışması Erzincan'da Gerçekleştirildi.
2023 yılı ve devam eden yıllarda düzenlenecek olan hac ve umre organizasyonlarında kutsal yolculuğa çıkacak olanlara hizmet sunmak amacıyla görevlendirilecek olan personelin seçimine esas olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca yürütülen Arapça Mütercim/Tercüman Bölge Mülâkatı Erzincan da gerçekleştirildi.
Ek-1 çizelgede belirtilen bölge illerde görev yapan 47 personelin katılmıyla 13 Nisan 2023 tarihinde Perşembe günü Erzincan İl Müftülüğü Kütüphane Salonu’nda gerçekleştirilen mülâkata, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Remziye KÖROĞLU Komisyon Başkanı, Başkanlık Vaizi Mustafa Acar ve Diyanet İşleri Başkanlığı DİYK Uzmanı Ahmet Yıldız ise komisyon üyesi olarak rehberlik ettiler.
Benzer Haberler
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı