xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Hava Meydanları Personeli Özel Maksatlı Araçlar Simülatör Eğitim Merkezinde Eğitim Alıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi_x000D_ Erzincan Havalimanı bünyesinde bulunan Uçak Yangın Simülatörü Eğitim Tesisi ile_x000D_ Özel Maksatlı Araçlar Simülatör Eğitim Merkezi, Türkiye'deki hava meydanlarında_x000D_ çalışan personelin yanı sıra yurt dışından da eğitim almak isteyenlere hizmet_x000D_ veriyor.

_x000D_ _x000D_

Özel Maksatlı_x000D_ Araçlar Simülatör Eğitim Merkezinde Türkiye'deki_x000D_ hava meydanlarında çalışan personel karla mücadele ve yangınla mücadelede eğitim alıyorlar. 4 adet masa tipi_x000D_ 2 adette hareketli kabin içerisinde eğitim alan hava meydanlarında çalışan_x000D_ personelin amacı uçakların güvenli bir şekilde piste iniş ve kalkışlarını_x000D_ sağlamak.

_x000D_ _x000D_

DHMİ Elazığ Havalimanı Personeli_x000D_ Mehmet Şenel: “Araçlar zaten kullandığımız araçların birebir aynısı. Burada_x000D_ aynı araçlarla kış öncesi hazırlık yapıyoruz. / Kıştan önce yaz aylarında_x000D_ simülatör de araçlarla eğitim alarak bilgilerimizi pekiştiriyoruz. Kışa_x000D_ hazırlanıyoruz. Oluşabilecek olumsuzlulara karşı daha öncesinden önlem almış_x000D_ oluyoruz”

_x000D_ _x000D_

DHMİ Kahramanmaraş Havalimanı_x000D_ Personeli Adem Keleş: “Kurstaki amacımız uçağımızın karla mücadele de güvenli_x000D_ bir şekilde piste inmesini sağlamak. Kurumumuzda gelişen teknolojilerle beraber_x000D_ kendisini daha da yenilemek için ve personel arkadaşlarımıza da eğitimi daha_x000D_ iyi bir şekilde alıp meydanlarında daha güzel bir pist çalışması yapmak için bu_x000D_ şekilde kurslara katılıyoruz. / Kurs çok verimli geçti. Bu sene ki teknolojik_x000D_ gelişmelerle birlikte geçen seneye göre daha başarılı geçti. Daha verimli_x000D_ geçti”

_x000D_ _x000D_

DHMİ Amasya Merzifon Havalimanı_x000D_ Personeli Fatih Koçyiğit: “Kış ayları öncesi Erzincan Simülatör Eğitim_x000D_ Merkezine gelip burada kış öncesi tazeleme eğitimi yapıyoruz. Şoför ve iş_x000D_ makinesi sürücüsü kadrosu ve makine birimi bünyesinde yolcuların güvenli bir_x000D_ şekilde piste iniş, kalkış yapabilmesi için pisti hazırlıyoruz. Uçaklarımızı_x000D_ güvenli bir şekilde indiriyoruz”

Erzincan Devlet Hava Meydanları_x000D_ İşletmesi Makine Mühendisi Şener Çakmakçı: Erzincan_x000D_ Devlet Hava Meydanları İşletmesi Makine Mühendisi olarak çalışıyorum. Aynı_x000D_ zaman da karla mücadele simülatörü eğitmeniyim. Yılda bir yada iki kez karla_x000D_ mücadele sezonları öncesi bu eğitimi düzenliyoruz. 20-30 kişilik guruplar_x000D_ halinde arkadaşlarımızı alıyoruz. Karla mücadele sezonu öncesinde arkadaşların_x000D_ gerek araçlardaki nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgilerini tazelemek, gerekse_x000D_ karla mücadele atmosferini yaşamaları adına bu eğitimleri düzenliyoruz. 4 adet_x000D_ aracımız var simülatör merkezimizde. Bunlardan P21S siye tanımladığımız tır_x000D_ versiyonu, P21C Kompakt diye tanımladığımız kamyonet versiyonu ve rotatif kar_x000D_ püskürtücü, dördüncü olarak ta diyazing aracımız buzlanmayı önleyici diyazing_x000D_ aracımızın simülatörü var merkezimizde. İki adet hareketli kabinimiz var. Bunun_x000D_ yanında 4 adet masa tipi simülatörümüz var. Aynı anda 6 kişiye birden simülatör_x000D_ eğitimi verebiliyoruz. Bu simülatör eğitiminde tüm arkadaşlar aynı oyun_x000D_ içerisinde farklı senaryolarda eğitimlerini alıyorlar. Tüm iklim şartlarını_x000D_ burada simüle edebiliyoruz. Kar yağışını, rüzgar yönünü şiddetini, yerin buzlu_x000D_ olup olmamasını, kar kalınlığını, simülatör de kontrol edebiliyoruz. Bu şekilde_x000D_ farklı senaryolarda gece gündüz farklı senaryolarda eğitimlerimizi_x000D_ sürdürüyoruz. Arkadaşlardan geri aldığımız dönüşümlerde eğitimlerin faydalı_x000D_ olduğunu görüyoruz. Özellikle karla mücadele yılda bir kez yapılıyor.  Bu süreçte arkadaşlar araçların nasıl_x000D_ kullanıldığını, hangi düğmenin ne işe yaradığını unutabiliyorlar. Dolayısıyla_x000D_ karla mücadele sezonu öncesinde böyle bir eğitimin olması yeniden o aracın_x000D_ hangi düğme ne işe yarıyor, ne şekilde davranması gerekiyor. Önceliklerimiz_x000D_ neler. Nereden kar kürenmeye başlaması gerekiyor. Nasıl pozisyon alınması_x000D_ gerekiyor. Rüzgârın yönüne göre nasıl karla mücadele yapılacağı noktasında_x000D_ bilgilerini tazelemiş oluyor. Her yıl bu eğitimleri yapmaya çalışıyoruz. Genel_x000D_ müdürlüğümüz bize böyle bir imkan oluşturdu. Gerek altyapı olarak gerekse_x000D_ işletme özellikleri olarak verimli bir sistem. Önümüzde ki sezonlarda da bu_x000D_ eğitimi yapmaya devam edeceğiz”

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!