İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı İle Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı İle Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı İle Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
Erzincan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı; 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı ve Yunus Emre Temel, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve ilçe kaymakamlarının katılımı ile gerçekleştirildi.
Gerçekleşen toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla il genelinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Ardından Vali Mehmet Makas başkanlığında, Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının katılımı ile gerçekleşen Kaymakamlar Toplantısında ise ilçelerimizde devam eden çalışmalarda gelinen son durum ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor