İl Müftüsü Muharrem Gül Görevine Başladı
Cumhurbaşkanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının, uhdesine tevdi ettiği Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütmek üzere Erzincan'a gelen İl Müftüsü Muharrem Gül, görevine başladı.
Cumhurbaşkanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının, uhdesine tevdi ettiği Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütmek üzere Erzincan'a gelen İl Müftüsü Muharrem Gül, görevine başladı.
Göreve başlama münasebetiyle yaptığı açıklamada Müftü Gül, “Din-i Mübin-i İslâm'a ve aziz Müslümanlara hizmetkâr olmayı bizlere lütfeden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Mukaddes davanın, ulvi gayenin neferleri olarak bu kutlu hizmet yarışında hep beraber bayrağı daha ileriye götürmenin mücadelesini vereceğiz. Mukaddes Kitâbımızın bize öğrettiği; “Rabbim! (Gireceğim yere) doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. (Çıkacağım yerden de) beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Katından bana yardımcı bir kuvvet ver.” (İsrâ; 17/80) Duâsıyla, iyilik, güzellik ve hayırlı hizmetlerde bizi muvaffak kılmasını Rabbimizden niyaz ediyor, özelde güzel Erzincan’ımıza, genelde ise milletimize ve Âlem-i İslâm’a Hak yolda terakkî ve esenlikler diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor