İlkokul Öğrencilerine Yangın Eğitimi
İlkokul Öğrencilerine Yangın Eğitimi
Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından_x000D_ İlkokul öğrencilerine yangından korunma eğitimi veriyor.
_x000D_ _x000D_Erzincan Belediyesi İtfaiye_x000D_ Müdürlüğü Personellerinden Eğitim Uzmanı Harun Akyüz, tarafından_x000D_ gerçekleştirilen eğitimde yangın ve temel kavramlar, yangına sebep olan_x000D_ etkenler, yangın esnasında yapılması gerekenler ve yangın söndürme teknikleri_x000D_ başta olmak üzere birçok konuda Salih Erkan İlköğretim okulu öğrencilerine eğitim_x000D_ verildi.
_x000D_ _x000D_İtfaiye Müdürlüğü Personellerinden_x000D_ Eğitim Uzmanı Harun Akyüz, verdiği eğitimin ardından okul öğretmenlerine ve_x000D_ öğrencilere yangına nasıl müdahale edileceğini uygulamalı olarak gösterdi.
_x000D_ _x000D_Düzenlenen yangın eğitimi ile ilgili olarak bir_x000D_ açıklama yapan Salih Erkan İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, “28 Şubat Sivil_x000D_ Savunma Günü Münasebetiyle okulumuzda Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleriyle_x000D_ birlikte bir tatbikat düzenlemeyi planladık. Ayrıca 1-7 Mart deprem haftasına_x000D_ denk getirerek çocuklarımıza acil, afet durumlarında binayı terk etmek_x000D_ tatbikatı ve aynı zamanda yangında neler yapılması gerektiği konularında_x000D_ arkadaşlarımız bilgiler verdiler” dedi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı