Jandarma’dan yolda kalanlara çorba ikramı
Kar ve tipi nedeniyle kapanan Erzincan-Sivas kara yolunun açılmasını bekleyen sürücü ve yolculara jandarma ve polis ekipleri tarafından çorba ikram edildi.
Kar ve tipi nedeniyle kapanan Erzincan-Sivas kara yolunun açılmasını bekleyen sürücü ve yolculara jandarma ve polis ekipleri tarafından çorba ikram edildi.
Erzincan-Sivas kara yolunda İmranlı-Altköy arasında Kuzkoy-Gemecik köyleri arasındaki fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesi olmadığı için Erzincan-Sivas karayolu her iki taraftan tüm araç trafiğine kapatıldı.
Kar ve tipi nedeniyle kara yolunda çok sayıda sürücü araçlarını park alanına çekerek yolun açılmasını beklemeye başladı.
Bölgeye gelen Erzincan Refahiye İlçe Jandarma Komutanlığı ile Trafik Müdürlüğü ekipleri, araçlarında yolun ulaşıma açılmasını bekleyen sürücülere ve yolculara çorba ikramında bulundu.
Benzer Haberler
Bir Kişiyi Öldürüp Bir Kişiyi Yaralayan Şahıs Yakalandı
Erzincan'da kaza 3 ölü 6 yaralı
643 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi
Kaçak tütün ve çok sayıda dolu makaron ele geçirildi
Uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Anagold Madencilikten Bağcuğaz da ki yangına müdahale
Sınava giren şahsın üzerinde kameralı kopya düzeneği ele geçirildi
Uyuşturucu tacirlerine operasyon