Kadına Yönelik Şiddet
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı; Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında, ilgili kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında kurumların yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Bir önceki toplantıda alınan kararların da değerlendirildiği toplantıda, yapılan çalışmalar ve bu çalışmalarda gelinen durum gözden geçirildi.
“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konusunda eğitimin önemine vurgu yapılarak, şiddetin önlenmesi amacıyla bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerinin arttırılması için paydaş kurumlar ile STK’ların işbirliği içinde çalışmalar yapması kararlaştırıldı.
Toplantı, kadına yönelik şiddetle mücadele hakkında görüş ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci