Kaldırımlar yenileniyor
Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor
Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor
Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nermi Tombul Caddesi’nde eskiyen kaldırımlar andezit taşlar ile döşeniyor.
Erzincan Belediyesi kent genelinde başlattığı çalışmalar ile eskiyen ve yıpranan kaldırımları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler eş zamanlı olarak mahallelerde ve ihtiyaç duyulan caddelerde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Nermi Tombul Caddesi’nde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddede 500 metrelik eskiyen kaldırım taşlarını sökülerek yerine andezit taşları döşeniyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak çalışmalarımız sezon boyunca aralıksız bir şekilde sürecek. Erzincanımızda bozulan yol ve kaldırımların kalmamasını hedefliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz eş zamanlı olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor