Kanalizasyon baca kapakları yenileniyor
Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü şehir genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon baca (rögar) kapaklarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.
Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü şehir genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon baca (rögar) kapaklarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Erzincan’ın bulvar, cadde ve sokaklarında bulunan kanalizasyon baca kapaklarını (rögar) yeniliyor. Standart üstü yük ve çevresel etkenlerle kırılan, yerinden çıkan, ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon baca (rögar) kapakları, trafik yüküne daha dayanıklı kapaklarla değiştirilerek asfalt ile aynı seviyeye getiriliyor. Erzincan genelinde ilk aşamada ihtiyaç bulunan bölgelerde kanalizasyon baca kapakları değiştirilirken, trafiğin uygun olduğu saatlerde ve gerekli önlemler alınarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Su ve Kanalizasyon Müdürü Savaş Ağsu; “Şehir genelinde öncelikli olarak ihtiyaç bulunan yerlerde kırılan kanalizasyon baca kapaklarını yeniliyoruz. Çeşitli nedenlerle ekonomik ömrünü tamamlamış ve kırılan baca kapaklarını yenileyerek asfalt ile aynı seviyeye getiriyoruz. Kanalizasyon baca kapaklarını yenileme çalışmalarımız şehir genelinde devam edecektir.” dedi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor