Karakaş, Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Aday
Karakaş, Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Aday
Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet_x000D_ Kooperatifi 2017 olağan genel kurulu 27.01.2018 tarihinde yapılacak.
Yapılacak olan genel kurul öncesi bir açıklama yapan_x000D_ Harun Karakaş, Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi_x000D_ Başkanlığına aday olduğunu söyledi.
Karakaş: “Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve_x000D_ Kefalet Kooperatifi 2017 olağan genel kurulu 27.01.2018 tarihinde yapılacak._x000D_ Ben ve arkadaşlarım bu kurumumuzun yönetim şeklini ve yöneticilerini yetersiz_x000D_ gördüğümüz için, tarafsızlığını yitirdiğini düşündüğümüz için, adalet ve hukuk_x000D_ çizgisinden ayrıldıklarına inandığımız için, aday olup ortaklarımızın oylarına_x000D_ talip olduk. Bu olumsuzlukları ortadan_x000D_ kaldırabilmek adil, dürüst,eşitlik ilkesine uygun tarafsız sen ben yok biz_x000D_ varırız diyerek hizmet edebilmek için ortaklarımızın ve tüm Erzincan_x000D_ halkının desteklerini bekliyoruz. Erzincan'ımızın gururu Başbakanımız ve_x000D_ değerli milletvekillerimizin de katkılarıyla Esnaf ve Sanatkârlarımıza çok daha_x000D_ iyi hizmet verilebilirdi. Bizler bu gücü de arkamıza alarak Erzincan halkı ve_x000D_ esnafları için en iyi olanı yapmaya geliyoruz. Bu konuda gece, gündüz_x000D_ çalışacağımıza sizlerin aracılığıyla söz veriyoruz” dedi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”