Kardan At ve Tank Yaptı
Kardan At ve Tank Yaptı
Erzincan’da şehir merkezinde etkili olan_x000D_
kar yağışı sonrası çoluk çocuk demeden herkesi bir kardan adam yapma_x000D_
heves aldı.
_x000D_
_x000D_
Geçtiğimiz hafta Erzincan ve çevresinde_x000D_ etkili olan kar yağışı insanların içindeki yaratıcılıkta gün yüzüne çıktı._x000D_ Yağan kar kimileri için çileye dönerken, Abdullah Demir isimli vatandaş ise bu_x000D_ durumu sanat ve eğlenceye dönüştürdü.
Her yerde boy boy, çeşit çeşit kardan adamlar yapılırken Erzincan’ın_x000D_ Üzümlü İlçesine bağlı Bayırbağ Köyünde ikamet eden Abdullah Demir, kardan adam_x000D_ değil "kardan at" yaptı.
5 saat süren çalışmasının ardından ortaya_x000D_ muazzam bir eser çıktı. Sosyal medyada ilgi odağı olan Abdullah Demir'in_x000D_ eserine, “Ne güzel yakıtı bile yok, Kaç surat yapıyor, yorumları yapıldı._x000D_ Yaptığı "kardan atın’’ üzerine binerek fotoğrafta çekilen Demir, daha önce_x000D_ de kardan adam, kardan Cami, kardan tank ve selam veren Türk askeri yapmıştım._x000D_ Farklılık olsun diyerek bu seferde kardan at yaptım diye konuştu.
_x000D__x000D_ _x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı
Tarım sahada survey çalışması yapıyor
Kırsalda Bereket Projesi Erzincan Sonuçları
Buğday Meydanı’ndaki Çalışmalar Bir Haftada Tamamlandı
Arıcılar oğuldan mutlu
Gürcistanlı Nino, Erzincan tarımına renk katıyor
O Artık Erzincanlı